Zonnepanelen

Verlaag uw elektriciteitskosten door het plaatsen van zonnepanelen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van zonnepanelen in regio Gent?

Dan bent u bij HS Technics aan het juiste adres !

Zonnepanelen ook rendabel bij minder zonnig weer

De energieprijzen swingen de pan uit. Logisch dat vandaag alsmaar meer gezinnen en bedrijven kiezen voor hernieuwbare energie en zonnepanelen laten installeren. Zonnepanelen bestaan uit vele zonnecellen die licht omzetten in elektriciteit. De panelen maken gelijkstroom die door een omvormer wordt omgezet in wisselstroom. De elektriciteit die daardoor ontstaat gaat rechtstreeks naar de toestellen in uw woning of bedrijf. Een zonnepaneel heeft niet altijd zonlicht nodig, maar produceert ook elektriciteit als het bewolkt is.

Uw investering verdient zich na enkele jaren al volledig terug

Zonnepanelen op het dak verminderen de CO2 uitstoot en zijn bijgevolg goed voor het milieu. Maar ook uw portemonnee vaart er wel bij. Wanneer u zelf uw elektriciteit opwekt, bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Door gebruik te maken van de terugdraaiende elektriciteitsmeter betaalt u alleen voor de energie die u van het net afneemt. Als uw netto saldo gelijk is aan nul of negatief, betaalt u niets. Daardoor hebt u de investering in zonnepanelen al na enkele jaren terugverdiend.

Kies voor kwaliteit

HS Technics uit Gent adviseert u gericht over de diverse mogelijkheden en installeert zonnepanelen van SMA en LG, fabrikanten die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben. We zijn actief in heel België en Nederland. Duurzaamheid staat hoog op de agenda van ons bedrijf. We vinden het evident om samen met onze klanten energiebesparingen te realiseren. Met een combinatie van ervaring, kwaliteit en een klantvriendelijke service maken wij het verschil.

Benieuwd of uw dak geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen?

Neem dan nu contact op. Wij geven u graag gericht advies. Ook voor algemene elektriciteitswerken en industriële elektriciteit is HS Technics een betrouwbare partner.

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

Contacteer ons