Industriële elektriciteit

Zoekt uw bedrijf een gespecialiseerde partner voor industriële elektriciteit in Gent? Kies dan voor de knowhow van HS Technics.

HS Technics werkt op maat van uw bedrijf

Bijna alle industriële installaties en machines werken op elektriciteit. Een ervaren elektricien is dan ook geen overbodige luxe om deze te installeren, aan te passen, te herstellen en te upgraden. HS Technics uit Gent voert volledige projecten van A tot Z inzake industriële elektriciteit.

Waarvoor kan je ons contacteren?

Bedrijven uit Gent kunnen op ons beroep doen voor:

  • meer bordenbouw
  • bekabeling
  • industriële elektrische schakelkasten

We kunnen de juiste elektrische onderdelen, materialen en veiligheidscomponenten selecteren en aansluiten. Daarnaast hebben we ook perfect inzicht in verschillende elektrische machine-uitrustingen en toetsen we die steeds aan de geldende wettelijke bepalingen, normen en richtlijnen

Opleiding en kwaliteit

We garanderen onze klanten een kwalitatief resultaat, duurzame materialen en een hoogwaardige afwerking. Bovendien volgen we geregeld bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en innovatieve materialen. Begint uw installatie te sputteren? Dan komen we zo snel mogelijk langs om die te herstellen. We zijn ook 7 dagen op 7 bereikbaar voor noodgevallen.

Industriële elektriciteit
Industriële elektriciteit
Industriële elektriciteit

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

Contacteer ons